كشت خون در آبگوشت BHI صورت ميگيرد و هر ۴۸ ساعت يكبار بايد بر روي محيط ژلوز خوندار و ژلوز شكلاتي (در شرائط وجود ۵% گازكربونيك) و سابورودكستروز آگار پاساژ شود. كشت خون تا ۲ هفته از نظر هرگونه رشد بايد تحت بررسي قرار گيرد.
admin شهریور ۷, ۱۳۹۵ روشهای آزمایشگاهی تشخیص عفونتهای قارچی, روشهای آزمایشگاهی تشخیص عفونتهای قارچی ارسال دیدگاه 408 بازدید
بهمن ۲, ۱۳۹۸
بهمن ۱۷, ۱۳۹۷
كشت خون در آبگوشت BHI صورت ميگيرد و هر ۴۸ ساعت يكبار بايد بر روي محيط ژلوز خوندار و ژلوز شكلاتي (در شرائط وجود ۵% گازكربونيك) و سابورودكستروز آگار پاساژ شود. كشت خون تا ۲ هفته از نظر هرگونه رشد بايد تحت بررسي قرار گيرد.
هدف: جداسازی و شناسائی اولیه کلنی های قارچی مواد و وسایل لازم: محیط کشت سابورودکستروز …